در تیر ماه سال جاری (1398) مقارن با جولای 2019 میلادی دکتر سیامک یاسمی استاد ریاضی دانشگاه تهران و عضو پیوسته فرهنگستان علوم جهان و همکار مدعو فرهنگستان علوم کشور به دریافت  نشان نخل آکادمیک نائل آمد.

New Arrivals

نشان نخل علمی یکی از مدال های دولت فرانسه می باشد که به افراد برجسته و سرشناس علمی اعطا می گردد. این نشان از سال 1808 میلادی توسط ناپلئون به عنوان مدال افتخار به افراد برجسته دانشگاه پاریس اهدا شد. از سال 1866 میلادی این مدال به افراد غیر فرانسوی که در گسترش ارتباط علمی بین کشور خود و فرانسه اقدامات اساسی به انجام رسانده بودند نیز اهدا گردید. در چهارم اکتبر سال 1955 میلادی  به دستور رییس جمهور وقت آقای رنه کتی (Rene Coty) تغییراتی در روند اهدا مدال صورت گرفت و انتخاب افراد به وزارت علوم فرانسه محول گردید.

IMAGE گفتگوی ایبنا با دکتر رضا داوری اردکانی
اصحاب ایدئولوژی فلسفه را آلوده به سیاست کردند