آقای دکتر جواد فیض عضو وابسته و رئیس شاخه مهندسی برق و کامپیوتر فرهنگستان علوم و استاد دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران، به‌عنوان عضو آکادمی هنرها و علوم اروپا مدیترانه (EMAAS) انتخاب شد.

در نشست اخیر این آکادمی که برای سال 2019 برگزار شد، دکتر جواد فیض به‌عنوان عضو منتخب، به عضویت این اتحادیه درآمد.

آکادمی هنرها و علوم اروپا – مدیترانه، یک آکادمی بین‌المللی است که در سال 2010 توسط دانشمندان برجسته بین‌المللی تأسیس شده و مقر آن در کشور یونان است. این آکادمی، به انجام پروژه‌های علمی و مفاهیم بنیادی علم، هنر و فناوری در جهان می‌پردازد و اعضای آن باید در رشته خود، از سرآمدان علمی جهان بوده و توسط مراجع و دانشمندان برتر همان رشته مورد تأیید باشند. در این آکادمی هم‌اکنون 87 عضو از میان دانشمندان برجسته بین‌المللی حضور دارند.

از جمله افتخارات دیگر آقای دکتر جواد فیض می‌توان به: دریافت نشان درجه یک پژوهش دانشگاه تهران، رتبه نخست جشنواره بین‌المللی خوارزمی، چهره درخشان انجمن مهندسی برق ایران، معرفی جزو یک درصد دانشمندان برتر جهان بر اساس (ISI, JCR Web of Science)، دریافت مدال نقره اینیشتن از یونسکو، استاد نمونه کشوری، پژوهشگر پیشکسوت مهندسی برق از سوی IEEE بخش ایران و استاد برجسته بنیاد نخبگان و مؤلف برتر بین‌المللی در مهندسی برق اشاره کرد.

IMAGE گفتگوی ایسنا با دکتر امین علیزاده
یک عمر در خدمت آبادانی کشور