آقای دکتر مصطفی مبلی استاد گروه علوم باغباني دانشگاه صنعتي اصفهان و همکار مدعو گروه علوم کشاورزی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران بعد از تحمل یک دوره بیماری در سن 69 سالگی دعوت حق را لبیک گفت و به دیار باقی شتافت.

شادروان آقای دکتر مصطفی مبلی در سال 1329 در اصفهان به دنیا آمد. ایشان دارای مدرک دکتری تخصصی در فيزيولوژي محصولات باغباني از دانشگاه ردينگ انگلستان بود. مرحوم دکتر مبلی از سال 1386 در فرهنگستان علوم به عنوان همکار مدعو فعالیت داشت. از جمله فعالیت های علمی ایشان در فرهنگستان علوم می توان به تألیف فرهنگ نوین کشاورزی و منابع طبیعی – جلد سوم علوم باغبانی (گروه مؤلفان)، دبیر علمی همایش «چالش های تولید محصول های گلخانه ای»، همکاری در اجرای طرح های کلان راهبردی گروه علوم کشاورزی از جمله «بررسی و ارزیابی مجلات علمی کشاورزی و منابع طبیعی کشور»، «بررسی رساله های دکتری در زمینه کشاورزی و منابع طبیعی دردانشگاه ها به منظور تعیین نقش آنها در اعتلای سطح علمی  و رفع نیازهای کشور»، و همکار اصلی پنج طرح راهبردی تخصصی علوم باغبانی اشاره کرد.

پیکر استاد فقید دکتر مصطفی مبلی صبح امروز 11 خرداد پس از تشییع از دانشگاه صنعتی اصفهان در باغ رضوان اصفهان به خاک سپرده شد.

همچنین مجلس یادبود این استاد فقید روز شنبه 11 خردادماه 1398 ساعت 21 در حسینیه بنی فاطمه واقع در خیابان ابن سینای اصفهان برگزار می شود.

فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران مصیبت درگذشت استاد دکتر مصطفی مبلی را به جامعه علمی و دانشگاهی کشور، اعضای فرهنگستان ها و خانواده ایشان تسلیت می گوید و برای استاد فقید علو درجات در درگاه باریتعالی مسئلت دارد.

IMAGE گفتگوی ایسنا با دکتر امین علیزاده
یک عمر در خدمت آبادنی کشور