فرا رسیدن اربعین حسینی را تسلیت عرض می کنیم

در پی درگذشت آقای دکتر محسن جهانگیری جهره ماندگار فلسفه و استاد پیشکسوت دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران، آقای دکتر رضا داوری اردکانی ریاست فرهنگستان علوم پیام تسلیتی به شرح ذیل صادر کرد:

«هوالباقی؛ از شمار دو چشم یک تن کم، وز شمار خرد هزاران بیش؛ استاد گرانمایه دکتر محسن جهانگیری که از چند روز پیش در اغما به سر می برد، امروز به دیار باقی شتافت.

مرگ چنین خواجه نه کاری است خرد. دکتر جهانگیری در زمره استادان بزرگ دانشگاه تهران بود. او معقول و منقول و از آن مهمتر علم و اخلاق را توأم داشت. ساده و متین و مؤدب و متواضع و باوقار بود. با درگذشت دکتر جهانگیری اهل فلسفه در ایران دوست و همکار و استادی را از دست دادند، که نظیرش را در جامعیت علمی و مخصوصا در دینداری و آزادگی و مناعت طبع و پایبندی به اصول کمتر می توان یافت.

این ضایعه را به همسر و فرزند گرامی ایشان و به همه بازماندگان و نیز به دانشگاه تهران و دانشگاهیان و دوستداران معرفت و فضیلت تسلیت عرض می کنم و از خداوند علو درجات فقید بزرگوار را مسألت دارم».

رضا داوری اردکانی

1398/02/01