روز یکشنبه 12 اسفند 1397، چهارصد و هشتاد و هشتمین جلسه شورای علمی فرهنگستان علوم به ریاست آقای دکتر داوری اردکانی و با حضور آقایان دکتر نمازی، دکتر محقق داماد، دکتر ثبوتی، دکتر شریفی تهرانی، دکتر سهراب پور، دکتر نادعلیان و دکتر شاهدی برگزار شد.

در ابتدای جلسه آیاتی از کلام ا... مجید توسط آقای دکتر محقق داماد رئیس گروه علوم اسلامی تلاوت شد. در ادامه آقای دکتر داوری اردکانی ریاست فرهنگستان با اشاره به برگزاری مراسم روز جهانی آینده در فرهنگستان، درک آینده برای ساختن فردای ایران را حائز اهمیت دانست و افزود اگر آکادمی بنا دارد که به آینده نگری بپردازد ضرورت دارد که استادان به طرح مسئله آینده بپردازند و دیالوگ و گفتگو میان دانشمندان و صاحبنظران همه رشته های علوم برای پرداختن به آینده برقرار شود. رئیس فرهنگستان همچنین از حضور و سخنرانی ارزشمند آقای دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مراسم روز آینده تشکر کرد.

آقای دکتر داوری اردکانی رئیس فرهنگستان علوم همچنین از گروه علوم مهندسی و بخصوص از آقای دکتر جعفر توفیقی رئیس کارگروه انتخاب برگزیدگان مهندسی کشور، بابت انتخاب برگزیدگان و برگزاری مراسم گرامیداشت روز مهندسی سپاسگزاری کرد.

در ادامه جلسه و پس از تصویب صورت جلسه قبلی شورای علمی، نامزد فرهنگستان علوم در سال 1397 برای دریافت نشان درجه یک دانش از رئیس­ محترم جمهوری تأیید و برای تصویب به مجمع عمومی فرهنگستان پیشنهاد شد. تأیید تمدید عضویت وابسته تعدادی از استادان و ارسال موضوع به مجمع عمومی برای تصویب از دیگر تصمیمات جلسه بود. در این جلسه همچنین با همکاری مدعو آقای دکتر علیرضا ولی زاده برای یک دوره دو ساله در گروه علوم پایه، با همکاری مدعو آقای دکتر همایون حسین زاده صحافی برای یک دوره دو ساله در گروه علوم کشاورزی، با تمدید همکاری مدعو آقایان دکتر علی طویلی، دکتر جهانگیر فقهی، دکتر مجید عزیزی آرانی و دکتر سعید محرمی­ پور برای یک دوره دوساله دیگر در گروه علوم کشاورزی، و با تمدید همکاری مدعو آقای دکتر هدایت حسینی برای یک دوره دو ساله دیگر در گروه علوم دامپزشکی موافقت به عمل آمد.

قرائت و تأیید دستور جلسه یکصد و بیست و چهارم مجمع عمومی فرهنگستان مورخ 16 اسفند 1397 از دیگر موضوعات جلسه شورای علمی چهارصد و هستاد و هشتم بود.

IMAGE گفتگوی روزنامه ایران با دکتر عباس منوچهری
کارایی علم سیاست در جامعه