پنجمین دوره گرامیداشت روز جهانی آینده با موضوع «ضرورت آینده نگری در نظام تصمیم سازی» صبح امروز پنجشنبه نهم اسفندماه، با سخنرانی آقایان دکتر رضا داوری اردکانی رئیس فرهنگستان علوم و دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در محل فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

در این نشست نیم روزه که با حضور تعدادی از اعضای پیوسته و وابسته فرهنگستان علوم، استادان و اعضای هیأت علمی دانشگاه ها، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و علاقمندان برگزار شد، علاوه بر سخنرانی رئیس فرهنگستان علوم، و وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با موضوع «آینده نگری در نظام سلامت»، پیام تبریک تصویری مدیر پروژه هزاره سازمان ملل پخش شد و در ادامه آقای دکتر فرشاد مؤمنی رئیس گروه مطالعات اقتصادی و اجتماعی فرهنگستان علوم با موضوع «آینده اقتصاد ایران در پرتو تحریم ها» سخنرانی ایراد کرد. در ادامه آقای دکتر عباس ملکی دانشیار دانشکده مهندسی انرژی دانشگاه صنعتی شریف با موضوع «تصمیم گیری و آینده نگری: دو وظیفه ذاتی انسان» سخنرانی ایراد کرد و آقای دکتر فتح اله مضطرزاده عضو پیوسته فرهنگستان علوم و دبیر همایش به ایراد سخنرانی با موضوع «برنامه آینده نگری سایر کشورها و تجربه های موفق بین المللی» پرداخت. آخرین سخنران مراسم آقای دکتر حسن ظهور عضو پیوسته فرهنگستان علوم بود که سخنانی با عنوان «ضرورت نقش آکادمی ها در آینده نگری» ایراد کرد. در پایان مراسم میزگردی با عنوان «تبیین مدل آینده نگری ملی ایران» به ریاست آقای دکتر محسن بهرامی تشکیل شد و شرکت کنندگان و سخنرانان همایش به بحث و تبادل نظر پیرامون موضوعات آینده نگری و مباحث مطرح شده در سخنرانی ها پرداختند. آقای دکتر بهرامی نیز به جمع بندی مطالب مطرح شده پرداخت.

IMAGE گفتگوی ایسنا با دکتر امین علیزاده
یک عمر در خدمت آبادانی کشور