فرا رسیدن اربعین حسینی را تسلیت عرض می کنیم

به همت گروه علوم انسانی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران، شماره نخست نشریه «توسعه علوم انسانی» منتشر شد. این نشریه به صاحب‌امتیازی فرهنگستان علوم و مدیرمسئولی و سردبیری دکتر سید مهدی الوانی به صورت دوفصلنامه منتشر می شود.

دکتر الوانی در یادداشتی به عنوان سخن سردبیر در شماره نخست مجله، آورده است: «نشریه‌ای که پیش رو دارید، تلاشی است در جهت تقارب رشته‌های علوم انسانی با هم و ایجاد هم‌افزایی از این ارتباط. رشته‌های حقوق و سیاست، مدیریت و اقتصاد، تاریخ و جغرافیا، جامعه‌شناسی، روان‌شناسی و زبان‌شناسی، همه نقش‌آفرینان محتوای این نشریه‌اند. امید داریم که از این طریق نوعی همدلی و مفاهمه بین رشته‌های از هم جداشده به‌وجود آوریم و از این ارتباط و اتحاد موهبت‌هایی را نصیب توسعۀ علمی کشور کنیم. در این راه هدایت و یاری شما مددرسان ماست.» در شماره نخست دوفصلنامه «توسعه علوم انسانی»، علاوه بر سخن سردبیر، هشت مقاله علمی و یک معرفی کتاب به چشم می‌خورد. «مدت حمایت از حقوق اقتصادی مؤلف در قوانین موضوعه و لایحه حمایت از مالکیت ادبی و هنری و حقوق مرتبط» نوشته سید حسین صفائی، «اخلاق در فنآوری با پردازشی انسان‌شناسانه» نوشته محسن شیراوند، سجاد سمیع‌پور، «رابطه جایگاه نسبی بخش‌ها و فعالیت‌های اقتصادی و فعالیت‌های نامولد»  نوشته عباس شاکری و فاطمه رجبی، «الگوی توسعه پایدار یکپارچه و متوازن» نوشته شمس‌السادات زاهدی، «منافع موزه‌ها و کتابخانه‌های عمومی در تحدید حق مولف» نوشته یاسمن جعفرپور و زهرا شاکری، «فرامطالعه‌‏ای بر چارچوب‏‌های انتخاب ابزارهای خط‏‌مشی عمومی» نوشته حسن دانایی‌فرد، محمدرضا عطاردی و سلمان زالی، «تأثیر تسهیم دانش و فرهنگ سازمانی بر رضایت شغلی: رویکرد مدل‌سازی معادلات ساختاری» نوشته محمد زارعی محمودآبادی و حبیب خراسانی، «طراحی نظام مدیریت یکپارچه توسعه پایدار کشور» نوشته سیدمهدی الوانی، ریحانه سیدوکیلی، زهرا کوثر و فرزانه اصلی بیگی عناوین مقالات منتشر شده در شماره نخست مجله به شمار می‌رود. در بخش پایانی نیز یادداشتی با عنوان «مروری بر کتاب نارساخوانی رشدی در زبان فارسی» در مجله منتشر شده است. شایان ذکر است که دانشجویان، پژوهشگران و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌ها می‌توانند برای ارائه مقاله به مجله «توسعه علوم انسانی»، به بخش «راهنمای نویسندگان» که در ابتدای مجله منتشر شده است مراجعه کنند.

IMAGE گفتگوی روزنامه اعتماد با دکتر رسول جعفربان
سیاست زدگی آفت تاریخ و تمدن
IMAGE گفتگوی ایسنا با دکتر امین علیزاده
یک عمر در خدمت آبادانی کشور