مرکز فرهنگی شهر کتاب اعلام کرد به منظور تقدیر از دانشجویان دکتری رشته فلسفه، با مشاوره و هم‌فکری دکتر رضا داوری اردکانی، پنجمین دوره‌ جایزه‌ «دکتر رضا داوری‌ اردکانی» را برگزار می‌کند. دانشجویان دوره دکتری رشته فلسفه با گرایش‌های مختلف که در سال ۹۷ از پایان‌نامه‌ خود دفاع کرده‌اند می‌توانند پایان‌نامه‌های خود را حداکثر تا پانزدهم اردیبهشت ۹۸ به دبیرخانه این جایزه به نشانی خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، نبش کوچه‌ سوم، پلاک ۸، کدپستی ۱۵۱۳۶۴۸۳۱۳ ارسال کنند. هیأت داوران این جایزه را دکتر رضا داوری اردکانی، دکتر پرویز ضیاء‌شهابی، دکتر شهرام پازوکی، دکتر سیدحمید طالب‌زاده، دکتر جواد صافیان و دکتر علی‌اصغر مصلح تشکیل می‌دهند. مراسم اهدای چهارمین و پنجمین دوره این جایزه در تیرماه ۹۸ برگزار می‌شود.

IMAGE گفتگوی روزنامه ایران با دکتر عباس منوچهری
کارایی علم سیاست در جامعه