آقای دکتر سیامک یاسمی استاد دانشکده ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر دانشگاه تهران و همکار شاخه ریاضی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران، به‌عنوان اولین ریاضیدان ایران، لوح عضویت خود را از فرهنگستان علوم جهان دریافت کرد. دکتر سیامک یاسمی در چهاردهمین کنفرانس عمومی و بیست و هشتمین مجمع عمومی فرهنگستان علوم جهان (Twas) که ۶ تا ۸ آذرماه در تریست ایتالیا برگزار شد، لوح عضویت خود در این فرهنگستان را دریافت کرد. این همایش در مرکز بین‌المللی (SISA) و با حضور بیش از ۵۰۰ نفر از دانشمندان تراز اول جهان در شاخه‌های مختلف برگزار شد. یکی از بخش‌های اصلی این همایش معرفی اعضای جدید فرهنگستان بود که در این بخش ۵۰ عضو جدید موفق به دریافت لوح عضویت از رئیس فرهنگستان علوم جهان شدند.

سخنرانی گروه علوم دامپزشکی (96/06/19)_1
افتتاح کتابخانه جدید فرهنگستان علوم (96/4/22)_3
دیدار نوروزی اعضاء و کارمندان با رئیس فرهنگستان علوم_5
تصاویر نشست گروه علوم اسلامی در خصوص آثار حقوقی اجرای طرح گاپ توسط ترکیه، 96/6/5_2