در اولین کنگره بین ­المللی سلامت و صنعت اسب که روزهای 29 و 30 آبان ماه 1397 در استان سمنان شهرستان مهدی­شهر (سنگسر سابق) برگزار شد از آقای دکتر محمدقلی نادعلیان چهره ماندگار علوم دامپزشکی کشور و عضو پیوسته و رئیس گروه علوم دامپزشکی فرهنگستان علوم تجلیل به عمل آمد.

در اولین کنگره بین ­المللی سلامت و صنعت اسب استادانی از دانشکده­ های دامپزشکی سراسر کشور، دانشجویان دامپزشکی و دامپزشکان حرفه­ ای که در فیلد اسب مشغول به کار هستند و همین ­طور پرورش­ دهندگان اسب و ... شرکت داشتند. در کنگره مزبور در ارتباط با بیماری­ های داخلی، جراحی، تولیدمثل و پرورش نژادهای اسب و فرهنگ پرورش و اهلی کردن اسب توسط ایرانیان، مقالاتی زیادی ارائه و سخنرانی هایی ایراد شد.

در این کنگره آقایان دکتر محمدقلی نادعلیان و دکتر حسن تاج­ بخش اعضای پیوسته گروه علوم دامپزشکی فرهنگستان علوم مقاله ارائه کردند.

همچنین از آقای دکتر محمدقلی نادعلیان به پاس سال ­ها تدریس، پژوهش، تحقیق و نگارش مقالات و کتاب در ارتباط با بیماری­ های اسب تجلیل و تکریم به عمل آمد.

دیدار نوروزی اعضاء و کارمندان با رئیس فرهنگستان علوم_1
تصاویر نشست گروه علوم اسلامی در خصوص آثار حقوقی اجرای طرح گاپ توسط ترکیه، 96/6/5_8
سمینار چالش های آموزش زیست شناسی (96/07/13)_6
افتتاح کتابخانه جدید فرهنگستان علوم (96/4/22)_4