یکصد و بیست و سومین جلسه مجمع عمومی فرهنگستان علوم روز پنجشنبه 1397/6/15 با حضور اعضای پیوسته فرهنگستان و به ریاست آقای دکتر رضا داوری اردکانی رئیس فرهنگستان علوم برگزار شد.

در ابتدای این نشست آیاتی از کلام الله مجید توسط آقای دکتر سیدمصطفی محقق داماد رئیس گروه علوم اسلامی فرهنگستان تلاوت شد.

در ادامه و پس از تصویب صورت جلسه قبلی شورا، آقای دکتر رسول جعفریان عضو پیوسته جدید فرهنگستان علوم که نخستین جلسه حضورش در مجمع بود، در سخنانی ضمن تشکر از مجمع عمومی فرهنگستان که ایشان را به عنوان عضو پیوسته برگزیده است، با موضوع «تقابل تقویم شرعی با تقویم نجومی در دوره اخیر صفوی» سخنرانی ایراد و پیرامون رقابت دو حوزه مفهومی در علم عقلی-طبیعی با علم دینی مطالبی بیان کرد.

در ادامه جلسه موضوع عضویت وابسته آقای دکتر احمد شعبانی استاد شیمی دانشگاه شهید بهشتی برای یک دوره چهارساله در گروه علوم پایه فرهنگستان مطرح شد که پس از معرفی ایشان توسط آقای دکتر یوسف ثبوتی رئیس گروه علوم پایه و بحث و تبادل نظز، با رأی گیری کتبی، عضویت وابسته ایشان برای یک دوره چهار ساله به تصویب رسید.

در ادامه جلسه موضوع تمدید عضویت وابسته آقایان دکتر محمدرضا شمس اردکانی و دکتر سیدمحمدمهدی کیایی برای یک دوره چهار ساله دیگر در گروه علوم دامپزشکی فرهنگستان مطرح شد که پس از توضیحات رئیس گروه علوم دامپزشکی و بحث و تبادل نظر، با رأی گیری کتبی به تصویب رسید.

در بخش پایانی جلسه مجمع عمومی فرهنگستان علوم یاد و خاطره شادروان حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر احمد احمدی عضو وابسته فقید گروه علوم اسلامی فرهنگستان علوم با حضور خانواده ایشان گرامی داشته شد. در این بخش آقایان دکتر داوری اردکانی رئیس فرهنگستان، دکتر سیدمصطفی محقق داماد رئیس گروه علوم اسلامی فرهنگستان، دکتر غلامرضا اعوانی عضو پیوسته فرهنگستان درباره مقام ممتاز علمی و فرهنگی و سجایای اخلاقی مرحوم آقای دکتر احمدی سخنرانی ایراد کردند. آقای دکتر وحید احمدی فرزند مرحوم آقای دکتر احمدی نیز ضمن تشکر از رئیس و اعضای فرهنگستان، درخصوص ویژگی های برجسته اخلاقی و مدیریتی استاد فقید دکتر احمد احمدی سخنانی بیان نمود.

Nike & Jordan Performance Reviews & Release Date

IMAGE گفتگوی روزنامه ایران با آیت الله دکتر محقق داماد