آقای دکتر عبادالله محمودیان استاد دانشگاه صنعتی شریف موفق به کسب جایزه بین المللی «مهدی بهزاد» از انجمن ریاضی ایران شد. به گزارش دیده بان علم ایران، جایزه بین المللی «مهدی بهزاد» (Behzad Award) در سال ۱۳۹۷ همزمان با چهل و نهمین کنفرانس ریاضی ایران که از اول تا چهارم شهریورماه در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد به آقای دکتر محمودیان اهداء شد.

این جایزه، با عنوان “برترین مدیریت در پیشبرد ریاضیات” هر ساله به یکی از افرادی که در زمینه بنیان‌گذاری یا هدایت تشکل‌های تاثیرگذار در گسترش و ترویج ریاضی، راه‌اندازی یا مدیریت نشریه‌های ادواری یا غیرادواری در ارتباط با گسترش و عمومی کردن ریاضیات، نهادینه سازی فرهنگ تالیف، ترجمه، واژه‌گزینی و نشر آثار ماندگار ریاضی، را‌ه‌اندازی یا هدایت مسابقات ریاضی در سطح ملی یا بین‌الملی یا هر گونه اقدام شایسته دیگر در زمینه گسترش دانش ریاضیات یا ارتقای سطح آن فعالیت دارند اهدا می شود.

دکتر سید عبادالله محمودیان، چهره ماندگار رشته ریاضیات کشور در سال ۸۹ است و سال ها عضو وابسته گروه علوم پایه فرهنگستان علوم بوده است. کسب جایزه جشنواره بین المللی خوارزمی برای پژوهش های بنیادی در سال ۱۳۸۲، عنوان استاد نمونه کشور در سال ۱۳۸۲، پژوهشگر نمونه دانشگاه صنعتی شریف و استاد نمونه دانشگاه صنعتی شریف را هم در کارنامه افتخارات علمی خود دارد.

لازم است ذکر شود آقای دکتر مهدی بهزاد عضو پیوسته فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران و از ریاضیدانان بنام کشورند که جایزه ای به نام ایشان در سطح بین المللی به برترین مدیریت در پیشبرد ریاضیات اعطاء می شود.

سومین دوره تجلیل از پژوهشگران جوان برجسته علوم پایه کشور-منتخب فرهنگستان علوم، اردیبهشت96_1
سومین دوره تجلیل از پژوهشگران جوان برجسته علوم پایه کشور-منتخب فرهنگستان علوم، اردیبهشت96_4
اولین جلسه شورای هماهنگی گروه علوم پایه در سال 96_2
یکصد و نوزدهمین جلسه مجمع عمومی (96/06/30)_3