آقای دکتر رضا داوری اردکانی ریاست فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران به مناسبت درگذشت حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر احمد احمدی پیام تسلیتی به شرح ذیل صادر کرد:

«هوالباقی؛

خبر درگذشت استاد دکتر احمد احمدی برای کسی که با او سابقه یک عمر دوستی داشته است نمی ­تواند بسیار ناگوار و اندوهبار و تأسف­ آور نباشد. این درگذشت مصیبتی بزرگ نه فقط برای خانواده و دوستان بلکه برای علم و فرهنگ ایران است. دکتر احمدی در حوزه و دانشگاه خوب درس خوانده بود و مهمتر اینکه دانشمندی به تمام معنی اخلاقی و دیندار بود اما اهل تظاهر نبود. در دانش و دانشمندی و حتی در کار فلسفه با اینکه جامع قدیم و جدید بود داعیه نداشت. طلب و جستجوی علم و معرفت را هرگز رها نکرد. آخرین باری که ایشان را دیدم گفت آدم پیر که می ­شود تنبل هم می ­شود. یعنی متأسف بود که چرا مثل زمان جوانی که خستگی نمی­ شناخت نمی ­تواند کار کند. رسم اینست که وقتی کسی از دنیا م ی­رود با چش م­پوشی می­گوییم «انّا لانعلم منه الّا خیراً و انت اعلم به منّا». در مورد دکتر احمدی به جرأت می­ گویم که جز خوبی و حسن نیت و قصد خدمت در کارها از او ندیده ­ام. دکتر احمدی یک دانشمند جامع بود. در تفسیر قرآن به دقایقی توجه داشت که اسلاف و معاصران کمتر به آنها التفات کرده بودند و البته شاگرد خاص و محرم و امین علامه طباطبایی و ویراستار تفسیر المیزان باید هم چنین دقت نظرهایی داشته باشد. در فلسفه گرچه زیاد ننوشت اما آنچه نوشت خوب نوشت. اصراری هم در چاپ نوشته ­های خود نداشت. پنجاه سال پیش برای یکی از استادان مقاله ای به عنوان تکلیف کلاس نوشته بود. مقاله در باب اشعری و هیوم بود. استاد مقاله را شاید چون آن را تحقیقی یافته بود، به من داد که بخوانم. مقاله ­ای بسیار خوب بود و با اینکه مضمون آن همواره تا آخر عمر ذهن حضرت استاد را مشغول کرده بود تا آنجا که من می­ دانم هرگز آن مقاله یا صورت تفصیل ­یافته ­اش را چاپ نکرد. تواضع دکتر احمدی مثال زدنی است. او مرد بزرگ و ساده ­ای بود. با صراحت سخنش را می­ گفت و هر چه می­ گفت از روی عقیده بود و البته شیرین زبان و خوش محضر هم بود. اکنون با درگذشت دکتر احمدی جامعه فرهنگی و دانشگاهی و البته حوزه علمیه قم و مخصوصاً فرهنگستان علوم عضوی مؤثر و استادی را از دست داده است که به دشواری می ­توان نظیر و جانشینی برای او یافت. این ضایعه بزرگ را به همه صاحبان دانش و معرفت و دوستداران اخلاق و حقیقت و بخصوص به استادان و دانشجویان فلسفه و علوم انسانی و بالاخص به همسر و فرزندان گرانمایه ­اش که جناب آقای دکتر وحید احمدی مقدّم آنان است، تسلیت عرض می­کنم. درود و رحمت خدا بر او باد که خوب و پاک زیست. اهل ریا و تظاهر نبود و همان طور زندگی و عمل کرد که می ­گفت و می ­اندیشید. رضا داوری اردکانی».

سخنرانی گروه علوم دامپزشکی (96/06/19)_4
تصاویر نشست گروه علوم اسلامی در خصوص آثار حقوقی اجرای طرح گاپ توسط ترکیه، 96/6/5_7
سمینار چالش های آموزش زیست شناسی (96/07/13)_10
سمینار چالش های آموزش زیست شناسی (96/07/13)_3