آیت الله دکتر سید مصطفی محقق داماد رئیس گروه مطالعات اسلامی فرهنگستان علوم در پیامی درگذشت شادروان دکتر احمد احمدی را تسلیت گفت. متن پیام ایشان بدین شرح است:

«هو الباقی بعد فناء کل شیئی

با همه فضل و دانش و هنری

اینش برتر هنر که انسان بود

دکتر احمد احمدی استاد فلسفه، خدمتگزار صدیق ملت ایران و عضو گروه مطالعات اسلامی فرهنگستان علوم از کاروان دانشیان به ابدیت پیوست. آن بزرگوار سال های متمادی در حوزه علمیه قم، حضور اساتید مختلف  علوم قرآنی، فقه، اصول و حکمت  اسلامی به ویژه محضر پرفیض علامه طباطبائی (طاب ثراه) را درک و در دانشگاه تهران درجات عالیه  فلسفه را طی کرده بود. در تعلیم و تربیت شاگردان، تلاش و کوشائی، تزیّن به  تواضع و فروتنی و تخلق به  اخلاق  حمیده  اسلامی نمونه بود. فقدان این  مربیّ دانشمند ضایعه ای است اسفناک برای جامعه  ما. والذی یسهل الخطب انها بعین الله.  این مصیبت بزرگ را به خانواده سوگوارش و عموم اهل دانش و فرهنگ کشور عزیزمان ایران تسلیت می گوییم و برای آن روانشاد رضوان واسعه حق متعال و برای عموم بستگان سوگوار و فرزندان داغدار صبر جمیل و اجر جزیل از درگاه خداوند مسألت داریم».

سیدمصطفی محقق داماد رئیس گروه مطالعات اسلامی فرهنگستان علوم

فلسفه، توسعه و روشنفکری
IMAGE گفتگو با دکتر سیدمصطفی محقق داماد
الهیات محیط زیست