آقای دکتر محمدرضا مخبر دزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و عضو پیوسته فرهنگستان علوم در بازدید از ستاد توسعه فناوری نانو با اشاره به فعالیت‌های این ستاد گفت: این ستاد، پیشگام تبدیل علم به فناوری و تجاری‌سازی علم نانو در کشور است و اگر دانشمندان این علم دریافت درستی از چالش‌های پیشرو داشته باشند، می‌توانند نقش مهمی در پیشرفت علم و فناوری در کشور ایفا کنند.
به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، آقای دکتر محمدرضا مخبر دزفولی در ادامه سخنان خود با اشاره به تشکیل و توسعه ستادهای گوناگون علم و فناوری به‌ویژه در فناوری‌های پیشرفته توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی، افزود: شورای عالی انقلاب فرهنگی این ستادها را تشکیل داده و هدف‌گذاری‌های کلان و هدف‌گذاری زمان‌بندی‌شده، به این معنا که ستادها باید در هر مرحله کجا باشند، را نیز معین کرده است.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد اهمیت ثبت فناوری‌های دانش‌بنیان «پتنت» گفت: با اهمیتی که این موضوع دارد باید جایگاه مناسبی در سطح جهانی به دست آوردیم.
وی افزود: این‌گونه نیست که هر کشوری که اقتصادش را دانش‌بنیان کند فقط به ثبت پتنت متکی باشد؛ اما ثبت پتنت یک پیشران در حوزه علم و تولید ثروت است و اگر ثبت پتنت نباشد گام‌های بعدی که منجر به تجاری‌سازی و تولید ثروت می‌شود، اتفاق نمی‌افتد.
استاد دانشگاه تهران ادامه داد: باید با کار فرهنگی و رسانه‌ای پیرامون دستاوردها و موفقیت‌های علمی و فناوری کشور، روحیه خودباوری در کشور تقویت شود.
وی گفت: البته این موفقیت در یک اتاق دربسته به دست نمی‎‌آید و باید کار تبلیغی شود و باید پیوست رسانه‌ای در این زمینه‌ها داشته باشیم.
عضو پیوسته فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران افزود: باید مردم بدانند که نانو فناوری تا چه اندازه به زندگی روزمره آنان گره خورده است و پیشرفت‌های این فناوری تا چه اندازه می‎تواند زندگی را آسان کند.
وی تاکید کرد: لذا باید محصولاتی که با استفاده از این فناوری در کشور تولید شده و اکنون مورد استفاده است و مردم از آنها استفاده می‌کنند، معرفی شوند.
دکتر مخبر دزفولی افزود: همچنین باید میزان تولید ثروت ناشی از این فناوری که در کشور ثبت شده است به مردم گزارش شود؛ مثلاً این موضوع محصولات نانو در کشور درآمدزایی و ثروت آفرینی داشته است که این درآمد زایی در سال 95 حدود 704 میلیارد تومان و برای سال 96 بالغ بر 1000 میلیارد تومان بوده است، بسیار امیدبخش و دلگرم‌کننده است.

یکصد و نوزدهمین جلسه مجمع عمومی (96/06/30)_9
سومین دوره تجلیل از پژوهشگران جوان برجسته علوم پایه کشور-منتخب فرهنگستان علوم، اردیبهشت96_2
یکصد و هجدهمین جلسه مجمع عمومی فرهنگستان علوم (96/4/22)_5
یکصد و نوزدهمین جلسه مجمع عمومی (96/06/30)_7