یکصد و بیست و یکمین جلسه مجمع عمومی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران روز پنجشنبه 17 اسفند 1396، با حضور 41 عضو پیوسته از مجموع 47 عضو پیوسته فرهنگستان علوم، به ریاست آقای دکتر رضا داوری اردکانی رئیس فرهنگستان، برگزار شد. در ابتدای نشست آیاتی از کلام ا... مجید توسط آقای دکتر سیدمصطفی محقق داماد رئیس گروه علوم اسلامی ایراد شد. در ادامه آقای دکتر حسین نمازی دبیر فرهنگستان توضیح مختصری درباره وضع بودجه و تخصیص و اعتبار ماه های اخیر فرهنگستان ارائه کرد. سپس آقای دکتر سیدمهدی الوانی عضو پیوسته جدید فرهنگستان علوم در سخنانی ضمن تشکر از مجمع عمومی، پیرامون سیاست ها و چالش های علم و فناوری در کشور مطالبی بیان کرد. در پایان سخنرانی، لوح عضویت پیوسته فرهنگستان توسط رئیس فرهنگستان به آقای دکتر الوانی اعطاء شد.

در ادامه پیرامون موضوع «علم و پژوهش و آینده کشور» بحث و تبادل نظر شد و چند تن از اعضای مجمع عمومی به بیان نظرات و دیدگاه های خود پرداختند. در پایان جلسه قرار شد فرهنگستان این موضوع را در دستور کار خود قرار دهد تا نتایج حاصل از آن به نحو مطلوب در اختیار مسئولان قرار گیرد.

IMAGE گفتگوی ایسنا با دکتر امین علیزاده
یک عمر در خدمت آبادانی کشور