دکتر محقق داماد نمونه روشنی از خردورزی و اعتدال و آرمان بلند همکاری حوزه و دانشگاه است

رییس جمهور در پیامی با قدردانی از انتشار و رونمایی ارج نامه ای برای نکوداشت دکتر سید مصطفی محقق داماد تصریح کرد:

بی تردید خدمات گسترده علمی، آموزشی و پژوهشی، از ایشان چهره ای برجسته و به یادماندنی ساخته است که می تواند نمونه روشنی از خردورزی و اعتدال و نیز آرمان بلند همکاری حوزه و دانشگاه شمرده شود.

متن پیام حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

یَرْفَعِ اللَّـهُ الَّذِینَ آمَنُوا مِنکُمْ وَالَّذِینَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجَاتٍ

جای سپاس است که به همت فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران، ارج نامه ای برای نکوداشت «مردی از تبار خرد و فضیلت» منتشر و رونمایی می شود. استاد زاده محترم جناب آقای دکتر سید مصطفی محقق داماد به واقع شایسته این عنوان و درخور چنین تجلیلی است.

بی تردید خدمات گسترده علمی، آموزشی و پژوهشی، از ایشان چهره ای برجسته و به یادماندنی ساخته است که می تواند نمونه روشنی از خردورزی و اعتدال، و نیز آرمان بلند همکاری حوزه و دانشگاه شمرده شود.

از چنین ابتکاری خرسندم و امیدوارم همه، قدردان فرهیختگان و استادان گران سنگی باشند که از تقدیم توان و عمر شریف خویش در جهت ساختن فردایی بهتر برای ایران و سرنوشتی نکوتر برای جامعه انسانی دریغ نکرده و نمی کنند.

حسن روحانی

رییس جمهوری اسلامی ایران