طی حکمی از سوی آقای دکتر حسن روحانی رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران، آقای دکتر رضا فرجی دانا به سمت «مشاور علمی رئیس جمهور» منصوب شد. متن حکم رئیس جمهوری بدین شرح است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای دکتر رضا فرجی دانا

نظر به مراتب تعهد، توان علمی و سوابق ارزنده جناب‌عالی، به موجب این حکم به عنوان «مشاور علمی رییس جمهور» منصوب می‌شوید.

توفیق شما را در انجام وظایف محوّله با رعایت اصول قانون‌مداری، اعتدال‌گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید در خدمت به اسلام و ملت شریف ایران از خداوند بزرگ مسألت می‌نمایم.

حسن روحانی

رییس جمهوری اسلامی ایران».

آقای دکتر فرجی دانا استاد پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران، عضو وابسته و رئیس شاخه مهندسی برق و کامپیوتر گروه علوم مهندسی فرهنگستان علوم است. از سوابق مدیریتی دکتر فرجی دانا می توان به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، و ریاست دانشگاه تهران اشاره کرد.

اولین جلسه شورای هماهنگی گروه علوم پایه در سال 96_5
سومین دوره تجلیل از پژوهشگران جوان برجسته علوم پایه کشور-منتخب فرهنگستان علوم، اردیبهشت96_1
اولین جلسه شورای همگانی گروه علوم مهندسی درسال 96_6
دیدار نوروزی اعضاء و کارمندان با رئیس فرهنگستان علوم_5