همایش نیم­روزه علوم یکپارچه، روز پنجشنبه 30 آذر 1396، به همت شاخه ­های ریاضی و فیزیک گروه علوم پایه فرهنگستان علوم برگزار شد. در این همایش سه سخنرانی ایراد شد. در سخنرانی اول آقای دکتر حمیدرضا خالصی­ فرد استاد دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه-زنجان درباره مسأله ریزگردها سخنرانی کرد و در سخنرانی دوم آقای دکتر یوسف ثبوتی رئیس گروه علوم پایه فرهنگستان علوم در مورد تعهدات بین­ المللی ایران در مورد مسأله اقلیم سخنرانی ایراد نمود. آقای دکتر رسول رکنی ­زاده استاد دانشگاه اصفهان نیز در این همایش سخنانی با عنوان علوم یکپارچه و نظام دانشگاهی ایراد کرد. در همایش علوم یکپارچه میزگردی هم با موضوع «علوم یکپارچه و تحصیلات دانشگاهی: گرایش، میان­ رشته­ ای و یا "رشته­ های جدید"» برگزار شد و حاضران به بحث و تبادل نظر پرداختند.

سخنرانی آیت الله دکتر سیدمصطفی محقق داماد به مناسبت ایام شهادت امام علی(ع)_5
سمینار چالش های آموزش زیست شناسی (96/07/13)_7
سخنرانی
سومین دوره تجلیل از پژوهشگران جوان برجسته علوم پایه کشور-منتخب فرهنگستان علوم، اردیبهشت96_5