بیستمین جلسه کمیسیون پیشبرد ریاضیات کشور روز پنجشنبه 1396/8/25 به ریاست آقای دکتر محمدرضا عارف و با حضور آقایان دکتر پرویز جبه دار مارالانی، دکتر سعید سهراب پور، دکتر مهدی بهزاد، دکتر مگردیچ تومانیان، دکتر علی رجالی، دکتر محسن محمدزاده، دکتر محمدعلی دهقان، دکتر قاسمی هنری، مهندس سیدعلی پزشکی، و خانم ­ها دکتر زهرا گویا و دکتر سهیلا غلام آزاد در محل فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران تشکیل شد.

در این نشست در مورد مسائل آزمون ­های ورودی دانشگاه ­ها در مقاطع مختلف؛ خانه ­های ریاضیات؛ دانشگاه فرهنگیان؛ اجرایی سازی طرح ارتقای حرفه ای معلمان ریاضی، افت تعداد دانش آموزان رشته ریاضی و فیزیک در مدارس، پرداخت حق عضویت انجمن ریاضی ایران به اتحادیه بین ­المللی ریاضی و ... بحث و تبادل نظر شد و تصمیماتی اتخاذ گردید.

سخنرانی آیت الله دکتر سیدمصطفی محقق داماد به مناسبت ایام شهادت امام علی(ع)_6
دیدار نوروزی اعضاء و کارمندان با رئیس فرهنگستان علوم_5